Politica de Confidentialitate

Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate a site-ului www.bingospa.ro
1. Informații generale
Această politică de confidențialitate stabilește regulile pentru prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal furnizate de Utilizatori în legătură cu utilizarea lor de servicii prin intermediul site-ului web.
2. Administratorul datelor personale conținute pe site este
BINGOSPA cu sediul în Polonia, KRS 0000120881, NIP7960034792, REGON 005097518.
3. În interesul securității datelor încredințate nouă, am dezvoltat proceduri și recomandări interne pentru a preveni divulgarea datelor către persoane neautorizate. Le controlăm performanța și verificăm în mod constant conformitatea acestora cu actele juridice relevante - Legea privind protecția datelor cu caracter personal, Legea privind furnizarea de servicii electronice, precum și toate tipurile de acte executive și legislația comunitară.
4. Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului exprimat de Utilizator și în cazurile în care legea autorizează Administratorul să prelucreze datele cu caracter personal pe baza prevederilor legale sau să implementeze contractul încheiat între părți.
5. Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 și a abrogării Directivei 95/46 / CE.
6. Site-ul web obține informații despre utilizatori și comportamentul acestora în următorul mod:
a) prin informații introduse voluntar în formulare
b) prin colectarea „cookie-urilor”
7. Site-ul web colectează informații furnizate voluntar de către utilizator.
8. datele furnizate în formular sunt prelucrate în scopul rezultat din funcția unui formular specific, de exemplu, pentru a procesa informațiile de contact
9. Datele personale lăsate pe site nu vor fi vândute sau puse la dispoziția terților, în conformitate cu prevederile Legii privind protecția datelor cu caracter personal.
10. Datele conținute în formular pot fi vizualizate de persoana fizică care le-a plasat acolo. Această persoană are, de asemenea, dreptul de a modifica și a opri prelucrarea datelor sale în orice moment.
11. Ne rezervăm dreptul de a modifica politica de confidențialitate a site-ului web, care ar putea fi afectată de dezvoltarea tehnologiei internetului, posibilele modificări ale legii în domeniul protecției datelor cu caracter personal și dezvoltarea site-ului nostru web. Vă vom informa despre orice schimbări într-un mod vizibil și ușor de înțeles.
12. Link-uri către alte site-uri web pot apărea pe site-ul web. Astfel de site-uri web funcționează independent de site-ul web și nu sunt în niciun fel supravegheate de site-ul web bingospa.ro. Aceste site-uri web pot avea propriile politici și reglementări de confidențialitate, pe care vă recomandăm să le citiți.
Dacă aveți dubii cu privire la oricare dintre prevederile acestei politici de confidențialitate, suntem disponibili - datele noastre pot fi găsite în fila - CONTACT.

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl