100% colagen și elastină 50ml

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 67,00 RON 67.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Colaj de elastină BingoSpa - colagen nativ pur non-hidrolizat cu hidrolizat de elastină solubilă care conține aminoacizi și peptide libere, cu greutăți moleculare de la 400 până la 40.000 daltoni și mucopolizaharide - componente naturale ale țesutului conjunctiv (inclusiv acid hialuronic).

Ingredient biologic activ în produsele de îngrijire a feței, a corpului și a părului. Pentru profesioniști.


INCI: Colagen solubil, Elastină hidrolizată

CAS: 9007-34-5, 91080-18-1

Aspect și consistență: un lichid omogen, limpede.

Miros - caracteristic, nu foarte plăcut (pentru că este o materie primă)

pH: 3,2 - 4,2

densitate 1,0 g / cm3


 

Proprietăți și aplicație

Elastina este o proteină fibroasă care apare împreună cu colagenul în țesutul conjunctiv. Datorită ductilității și elasticității fibrelor sale, oferă pielii elasticitatea dorită. Corpul uman produce fibre de elastină numai până la vârsta de 25 de ani, în timp ce dispariția completă apare la vârsta de 40 - 50 de ani. În urma acestor modificări adverse, pielea își pierde prospețimea și elasticitatea, devine uscată și încrețită. (poza de mai jos)

 

Procesul fiziologic al îmbătrânirii pielii nu poate fi inhibat, însă folosind preparate cosmetice adecvate care conțin elastină cu colagen BingoSpa, puteți obține efecte vizibile ale hidratării adecvate a pielii. Elastina hidrolizează cu colagen nehidrolizat se încorporează cu ușurință în formulările apoase și de alcool în apă pentru îngrijirea pielii.

Colagenul BingoSpa cu elastină, datorită compatibilității lor cu solvenții lipidici și apoși, pătrund ușor în piele, făcând-o mai elastică și netezind ridurile și contribuie la îmbunătățirea vitalității pielii.

Este benefic și convenabil să folosiți o combinație de elastină și colagen pentru îngrijirea pielii, pentru a oferi pielii o hidratare corespunzătoare și pentru a menține un echilibru constant apă-grăsime.

Colagenul de elastină BingoSpa care conține aminoacizi liberi și peptide cu greutăți moleculare de la 400 până la 40.000 daltoni și mucopolizaharide - componente naturale ale țesutului conjunctiv (inclusiv acid hialuronic), sunt de asemenea utilizate pe scară largă în îngrijirea părului. Acestea au capacitatea de a stimula creșterea părului, de a îmbunătăți aderența, oferindu-le în același timp o moliciune mătăsoasă, de a proteja părul de efectele nocive ale factorilor de mediu și, după cum au arătat numeroase studii, inhibă clar capacitatea de umflare a părului alcalin. Datorită proprietăților puternice de filmare a colagenului solubil, pe suprafața părului se formează o peliculă protectoare, care crește retenția de umiditate și protejează părul de pătrunderea substanțelor dăunătoare din mediul înconjurător.

  

50 ml capacitate

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl