Acid hialuronic 30ml

597.jpg
  • promotiile
Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 59,00 RON 104,00 RON 59.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Acidul hialuronic protejeaza in mod natural pielea, creând un film pe suprafața sa. Are proprietăți calmante excelente, hidratează eficient pielea uscată, cu tendința de a crăpa. Netezește, îmbunătățește elasticitatea și întareste. Pielea bine hidratată devine mai sensibilă la substanțele active.

Acidul hialuronic este o barieră care protejează țesuturile împotriva infecțiilor bacteriene. Este, de asemenea, este un antioxidant, adică protejează pielea împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Cu vârsta se micsoreaza cantitatea descrescătoare de acid hialuronic din piele, fibrele de colagen degenerează, ceea ce duce la modificări senile în piele.

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă, adică nu provoacă reacții adverse după aplicare, si anume alergii, iritații, înroșire sau arsuri. Este recunoscută ca una dintre cele mai bune hidratante și protectii ale pielii uscate. 1 gram de acid hialuronic retine aproape 6% apă.


Acid hialuronic (soluție 1%).


Denumire INCI: Hialuronat de sodiu

Forma: lichid transparent

Număr CAS: 9067-32-7

Miros - specific

Solubilitate: în apă


 

5 utilizări ale acidului hialuronic BingoSpa

 

1.Dacă dimineața, imediat după ce te-ai trezit, ești supărat pe toată lumea, pentru că încă nu poți leneși, să iei 5 minute pentru tine. După spălare și uscare ușoară a feței, aplicați ulei de hialuronic BingoSpa și bateți-l în cel puțin două minute cu mișcări ferme. Fața va fi radiantă și veți zâmbi la imaginea dvs. în oglindă.
2.Ești îngrijorat de sânii prea mici? Aveți o procedură de mărire a sânilor pe cap? Îl puteți schimba fără durere și fără bisturiul prin masarea uleiului hialuronic de 3 ori pe zi. Amintiți-vă unul! În curând veți avea o cheltuială - cumpărarea unui sutien mai mare.
3.Ești gelos pe fesele ferme ale prietenului tău? Nu-ți face griji. Există o cale. Puneți acid hialuronic în ele. Efectul va veni în curând. Răbdarea ta va fi răsplătită.
4.Există, de asemenea, un mod pentru petele de pe mâinile tale. Nu uita niciodată de ele și freacă deseori acidul hialuronic. Le vei umple cu lenjerie de pat mai tânără, iar petele de pe mâinile tale vor dispărea considerabil.
5.Buzele tale sunt prea plate? Îi admirați pe cei plini de multe vedete? Aveți grijă de ele și protejați acidul hialuronic. Fără ac și durere, buzele tale vor deveni mai pline.

 


 

Acidul hialuronic aparține unui grup de compuși numiți glucozaminoglicani. Glucosaminoglucanele împreună cu elastina și colagenul sunt componente de bază ale structurii țesuturilor precum oasele și pielea.

Acidul hialuronic este o barieră care protejează țesuturile împotriva infecțiilor bacteriene. De asemenea, este un antioxidant, adică protejează pielea împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Odată cu scăderea cantității de acid hialuronic în piele, fibrele de colagen degenerează, ceea ce duce la apariția unor modificări senile pe piele.

Acidul hialuronic acoperă în mod natural pielea, formând un film pe suprafața sa. Are proprietăți liniștitoare excelente, hidratează eficient pielea uscată predispusă la apariție. Netezeste, imbunatateste elasticitatea, firmele. Stratul cornos bine hidratat devine mai permeabil la substanțele active.

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă, adică nu provoacă nicio reacție adversă după aplicare, adică alergii, iritații, roșeață sau arsură. Este considerat unul dintre cei mai buni hidratanti si protejeaza pielea de uscare. 1 gram de acid hialuronic reține aproape 6% din apă.

 

30 ml capacitate

 

Opinii despre produs (2)

22 august 2019

Mi-aș dori o doză

8 aprilie 2020

Nu știu cum e

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl