Active Collagen and Hyaluronic Acid Face Serum

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 56,00 RON 56.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Ser de colagen activ BingoSpa cu acid hialuronic pentru zi.


Ingredientele unice ale serului activ de colagen BingoSpa nu sunt un secret, este o compoziție perfect concentrată de colagen solubil și acid hialuronic.

Colagenul ca ingredient activ îndeplinește funcția de hidratant natural pentru piele, având în același timp un impact semnificativ asupra protecției sale împotriva proceselor de îmbătrânire.

Colagenul regenerează și netezește pielea, restabilindu-i prospețimea și hidratarea corespunzătoare. Intrând în epidermă și dermă, acționează ca un factor natural de hidratare - menține nivelul corespunzător de umiditate a pielii, protejându-l în același timp de pierderea apei transepidermice.

Procesele de îmbătrânire a pielii implică transformarea treptată a colagenului solubil în colagen insolubil reticulat, care își pierde capacitatea de a absorbi apa. Pielea devine uscată și nu foarte elastică. Aceste schimbări adverse sunt accelerate dacă pielea este expusă unor factori externi nocivi.

În completarea deficienței de colagen solubil la nivelul pielii, regenerăm și netezim pielea, restabilind prospețimea și hidratarea corespunzătoare a acestuia.

Acidul hialuronic prin legarea apei în epidermă, previne ridurile și conferă pielii elasticitate și rezistență. Protejează pielea de uscare și, de asemenea, își consolidează proprietățile protectoare.

Serul de colagen activ BingoSpa cu proprietăți intens hidratante și hrănitoare, este destinat îngrijirii pielii mature, obosite sau uscate.

Serul are un pH de 4,5-6

Mod de utilizare: aplicați serul pe piele, masând ușor în absorbanți. Pentru îngrijire zilnică.

 

Greutate 50g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl