Amestec de namol cu ​​coenzima Q10, cofeina și argila marocana

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 20,00 RON 20.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite
Evaluare: 5
Producător: -
Codul produsului: 256

Descriere

Nămolul este o masă organică formată din plante ca urmare a proceselor de umidificare (degradare) sub influența bacteriilor aerobe și anaerobe într-un mediu bogat în apă.

În amestec de nămol BingoSpa, a fost utilizat un extract de nămol pentru scăldat în cada de baie, ceea ce garantează izolarea maximă a tuturor substanțelor active din noroi, menținându-și proprietățile terapeutice. Extractul de nămol este „esența” a ceea ce este cel mai valoros și valoros în noroi.


Noroiul nu numai că se vindecă, dar, de asemenea, are grijă minunat de piele. Previne îmbătrânirea prematură a pielii și asigură un aspect frumos timp de mai mulți ani. Noroiul în tratamente pentru formarea corpului, eliminarea celulitei și vergeturilor este de o importanță crucială pentru detoxifierea țesuturilor acoperite cu celulită și, prin urmare, o reducere semnificativă a cojii de portocală și pierderea centimetrelor prin accelerarea metabolismului celular. Îmbunătățește fermitatea pielii, care devine strânsă și netedă.

În amestec BingoSpa, efectul cuprinzător al nămolului este combinat cu coenzima Q10 - un antioxidant natural, care urmărește să prevină deteriorarea pielii și îmbătrânirea acesteia cauzată de radicalii liberi, cofeina, care reduce vizibilitatea celulitei, netezește și întărește pielea și argila Ghassoul marocană (rhassoul). Argila este caracterizată de un conținut ridicat de minerale, în special de silice, care are un efect foarte important asupra aspectului pielii, părului și unghiilor. Argila Ghassoul reduce uscăciunea și înălțarea pielii, îi crește elasticitatea și rezistența.

 

Utilizare:

Pentru băile cu saramură: turnați un capac platinic de saramură BingoSpa în cadă. Este recomandat să faci 2 băi pe săptămână.

 

Greutate: 600 g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl