Cel mai puternic gel scorțișoară - cofeina cu boia

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 94,00 RON 94.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Cea mai puternică scorțișoară - gel de cafeină cu ardei

Contine uleiuri: scortisoara, portocala, cuisoare, cafeina si extract de ardei.

Toate ingredientele active conțin contribuie la reducerea numărului de celule grase, apă subcutanată, ceea ce duce la o figură subțire și fără celulită, adică piele netedă și strălucitoare.

Cofeina stimulează procesul de ardere a grăsimii la nivelul pielii, eliberând-o din zonele afectate de celulită și reduce procesul de formare a acesteia.

Uleiul de scorțișoară eficacitatea sa se bazează pe un efect de încălzire, eliminând grăsimea și apa din celulele pielii. Compușii fenolici cu scorțișoară sunt, de asemenea, epatatorii naturali ai radicalilor liberi și ai peroxizilor.

Uleiul de trifoi se încălzește și îmbunătățește circulația sângelui. Mirosul de cuișor stimulează sistemul nervos.

Masajul stimulează microcirculația, crește absorbția ingredientelor active ale concentratului și accelerează metabolismul, adică arderea mai rapidă a grăsimilor și eliminarea toxinelor din organism.

 

 

Utilizare:

Masează un strat subțire al preparatului în piele, în locuri cu depuneri de grăsime: coapse, fese, stomac, șolduri. Observarea reacției cutanate poate crește cantitatea preparatului aplicat. Utilizați între tratamentele de ambalare corporală folosind preparatele corespunzătoare BingoSpa

Contraindicații: preparatul nu trebuie utilizat de: copii și femei însărcinate, persoane care sunt alergice la oricare dintre ingrediente (ingrediente cărora trebuie să li se acorde o atenție specială: ulei de cuișoare, ulei de scorțișoară, aromă de ardei), persoane cu piele sensibilă sau capilară, persoane având probleme de circulație.

 

Greutate 250g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl