Celulita si crema de marcaj cu L-carnitina, cofeina si ghimbirul

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 65,00 RON 65.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Vergeturile sunt modificări liniare cu aspect asemănător unei cicatrici. În prima etapă capătă o culoare albastră sau roșu-albăstrui. În timp, culoarea lor devine din ce în ce mai puțin intensă și capătă culoarea fildeșului. Vergeturile sunt localizate cel mai adesea pe coapse, abdomen, șolduri, sâni, fese și în regiunea lombosacrală.

 

Există 2 cauze principale ale vergeturilor. Primul este întinderea pielii de lungă durată, asociată cu creșterea rapidă în greutate, care poate fi observată mai ales la femeile însărcinate. A doua cauză este tulburările hormonale, de exemplu, secreția excesivă de corticosteroizi sau administrarea de steroizi.

 


 

Celulita - „coaja de portocală” - este formată ca urmare a unei defecțiuni a sistemului limfatic, ca urmare a căreia se depune grăsime în celulele grase care nu sunt metabolizate de organism. Formarea sa este asociată cu dezechilibre hormonale din organism, funcționarea defectuoasă a sistemului circulator și nereguli în țesuturile grase și conjunctive.

Celulita se găsește mai ales la femeile din jurul șoldurilor, abdomenului, coapselor exterioare, genunchilor interni și feselor. Apare chiar și la tineri foarte mici.
Leziunile sunt vizibile sub formă de glande neregulate, noduli subcutanati. În stadiul avansat al celulitei, modificările devin dureroase. Celulita tinde să fie mai avansată.

Crema de celulită și vergeturi BingoSpa cu o consistență delicată, ușoară, se răspândește perfect și este absorbită rapid. Un complex bogat de ingrediente active conținând L-carnitină, cafeină, ghimbir și colagen solubil îmbunătățește microcircularea și funcționarea țesutului conjunctiv, crește rezistența pielii la întindere, îmbunătățește netezimea, fermitatea și elasticitatea acesteia.

L-carnitina prin stimularea fluxului limfatic facilitează arderea excesului de grăsime și eliminarea subproduselor de metabolism. Cofeina elimină excesul de grăsime din țesuturi, slims și fermifică organismul. Reduce clar celulita și apa subcutanată inutilă. Extractul de ghimbir îmbunătățește circulația micro și accelerează metabolismul celular.

Utilizarea regulată și sistematică a cremei BingoSpa pentru celulită și vergeturi are un efect netezitor asupra pielii.

 

Capacitate de 500 ml

Opinii despre produs (1)

12 mai 2021

Sunt fericit

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl