Colagen din peste BINGOSPA

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 161,00 RON 161.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Aspect și consistență: un lichid omogen, limpede.

Culoare: chihlimbar

Densitate 1,0 g / cm3

Miros - caracteristic, nu foarte plăcut (pentru că este o materie primă).

 

Colagenul de pește BingoSpa este o proteină nativă, non-hidrolizată, cu greutate moleculară mare. Una dintre cele mai importante substanțe utilizate pentru îngrijirea pielii. Structura moleculei de colagen se caracterizează printr-o triplă structură spirală.

Studiile arată că conținutul de colagen din pielea umană scade odată cu vârsta, datorită degradării legăturilor de colagen sub influența radiațiilor UV, a poluării mediului și a stresului. Reducerea conținutului de colagen și alte modificări fiziologice determină o scădere a nivelului de hidratare și reducerea fermității pielii, care la rândul său determină îmbătrânirea prematură a pielii.

Aminoacizii din care sunt fabricate fibrele de colagen sunt higroscopice - prezintă proprietăți puternice de legare a apei. Având greutăți moleculare medii mici sunt capabile să pătrundă în stratul cornos al pielii, hidratându-l din interior.

Datorită proprietăților sale de filmare, colagenul aplicat pe piele creează un film pe suprafața sa care previne deshidratarea excesivă, reducând astfel ridurile și brazdele.

 

Efect de colagen de pește în produse cosmetice sau direct:

hidratează profund pielea din interior,
încetinește formarea ridurilor,
face pielea elastică și netedă,
regenerează și restabilește elasticitatea.
 

Capacitate 50 ml

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl