Collagen Face Serum With Elastin And Baobab Oil

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 50,00 RON 50.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Ser de colagen BingoSpa cu elastină și ulei de baobab pentru noapte.


Formula multi-funcțională a serului conține o combinație unică de colagen solubil și elastină, care funcționează extrem de intens în timpul repausului nocturn.

Compoziția bogată a substanțelor active conținute în serul BingoSpa determină netezirea vizibilă a pielii, întârzie procesul de îmbătrânire, îl protejează împotriva radicalilor liberi. Serul întinerește intens, previne ridurile, hrănește pielea și o hidratează optim. Pielea își recapătă fermitatea, tensiunea și elasticitatea și un aspect tânăr.

Ser conceput pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele.

Colagenul ca ingredient activ îndeplinește funcția de hidratant natural pentru piele, având în același timp un impact semnificativ asupra protecției sale împotriva proceselor de îmbătrânire.

Colagenul regenerează și netezește pielea, restabilindu-i prospețimea și hidratarea corespunzătoare. Intrând în epidermă și dermă, acționează ca un factor natural de hidratare - menține nivelul corespunzător de umiditate a pielii, protejându-l în același timp de pierderea apei transepidermice.

Procesele de îmbătrânire a pielii implică transformarea treptată a colagenului solubil în colagen insolubil reticulat, care își pierde capacitatea de a absorbi apa. Pielea devine uscată și nu foarte elastică. Aceste schimbări adverse sunt accelerate dacă pielea este expusă unor factori externi nocivi.

În completarea deficienței de colagen solubil la nivelul pielii, regenerăm și netezim pielea, restabilind prospețimea și hidratarea corespunzătoare a acestuia.

Elastina este o proteină fibroasă care apare împreună cu colagenul în țesutul conjunctiv. Datorită ductilității și elasticității fibrelor sale, oferă pielii elasticitatea dorită. Corpul uman produce fibre de elastină numai până la vârsta de 25 de ani, în timp ce dispariția completă apare la vârsta de 40 - 50 de ani. În urma acestor modificări adverse, pielea își pierde prospețimea și elasticitatea, devine uscată și încrețită. Elastina, datorită compatibilității sale cu solvenții lipidici și apoși, pătrunde cu ușurință în piele, făcând-o mai elastică și care reduce ridurile și contribuie la îmbunătățirea vitalității pielii.

Uleiul de baobab întârzie formarea ridurilor, hidratează profund, hrănește și înmoaie pielea, îi îmbunătățește tonusul și elasticitatea. Recomandat în special pentru pielea uscată, iritată, crăpată, aspră și îmbătrânită.


Mod de utilizare: aplicați serul pe piele, masând ușor în absorbție. Pentru îngrijire zilnică.


Greutate 135g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl