Concentrat 100% scorțișoară-cofeină cu L-carnitină slim & strong

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 56,00 RON 56.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Concentratul BingoSpa Scorțișoară-Cofeină cu L-carnitină este conceput pentru a efectua tratamente de ambalare corporală (învelirea corpului cu folie pentru a consolida absorbția ingredientelor active de către piele). Conține concentrația maximă de ingrediente active cu efect anticelulitic și de slăbire: ulei de scorțișoară, ulei de portocale, ulei de cuișoare și cafeină. Aceste ingrediente afectează pozitiv și starea suprafeței exterioare a pielii.

Concentratul BingoSpa încălzește pielea, rezultând în penetrarea substanțelor active adânc în piele.

L-carnitină - un arzător de grăsimi, un ingredient activ care grăbește metabolismul, datorită căruia se reduce excesul de grăsime depozitat sub piele. De asemenea, sprijină îngrijirea pielii uscate, reducând pierderea de apă prin epidermă. L-carnitina oprește acțiunea enzimelor care determină ruperea colagenului la nivelul pielii (eficiență la 80%). Protejează împotriva UV (inclusiv descompunerea colagenului din cauza UV și protejează celulele). Prin urmare, protejează împotriva ridurilor, îmbunătățește hidratarea și fermifică pielea.

 

Utilizare:

fă un test de alergie înainte de utilizare: masează o cantitate mică de concentrat în piele pe antebraț, lasă-l până a doua zi. Înroșirea ușoară este un simptom normal, dar dacă nu dispare după 24 de ore, nu folosiți concentratul.

Spălarea la cald și bronzarea crește efectul concentratului - tratamentele trebuie să fie efectuate cel puțin la o oră după scăldare sau băi la soare.

Efectuarea unei proceduri de „împachetare a corpului”:

• aplicați un strat subțire de concentrat pe piele în locurile de depozite de grăsime: coapse, fese, stomac, șolduri

• înveliți corpul cu folie

• durata tratamentului 15-45 min.

Urmând reacțiile cutanate, cantitatea preparatului aplicat și durata tratamentului pot fi crescute. Frecvența recomandată de utilizare a concentratului - la fiecare 3 zile. Dacă în urma utilizării unor cantități excesive de concentrat apare o senzație de arsură, opriți imediat tratamentul, spălați concentratul cu apă rece și aplicați comprese reci.

Contraindicații:

concentrat nu ar trebui să folosească

copii și femei însărcinate,
persoanele alergice la oricare dintre ingrediente (ingredientele cărora trebuie să le acorde o atenție specială: ulei de cuișoare, ulei de scorțișoară, aromă de paprika),
persoane cu pielea sensibilă, vasculară și subțiată
 

Greutate 250g

 

Opinii despre produs (1)

3 iulie 2021

Bingospa

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl