Concentrat scorțișoară - cofeina cu ciocolata

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 88,00 RON 88.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Concentrat de scorțișoară-cofeină cu ciocolată

 

Scorțișoară - concentrat de cofeină cu ciocolată BingoSpa este un preparat pentru tratamente de „ambalare corporală” auto-efectuate. Conține cantitatea maximă de uleiuri: scorțișoară, portocală, cuișoare, cafeină și ciocolată, cele mai eficiente substanțe active care reduc grăsimile subcutanate.

 

 

Ciocolată
- este o sursă valoroasă de carbohidrați, proteine, fibre și flavonoide, precum și multe vitamine și microelemente, precum: vitaminele A, A, B1, B2, B3, E, PP, precum și magneziu și fier. Aplicat pe piele, ulei, hidratează și datorită conținutului de cofeină al boabelor de cacao - modelează corpul. În plus, reduce umflăturile, fermizează, hrănește, îmbunătățește tonusul pielii și încetinește procesul de îmbătrânire.

 

Utilizare:

aplicați un strat subțire al preparatului pe piele, în locuri de depuneri de grăsime: coapse, fese, stomac, șolduri; înveliți corpul cu folie. Observarea reacției cutanate poate prelungi timpul de tratament la 15 min.
Efectuați tratamente ulterioare în cicluri de 5 tratamente, fiecare tratament la fiecare 4-5 zile. Puteți extinde treptat durata procedurii la maximum 40 de minute.
Un produs cu efecte foarte puternice. Înainte de utilizare, este necesar să efectuați un test de alergie: masați o cantitate mică de preparat în pielea de pe antebraț și lăsați-o până a doua zi, verificați reacția pielii - o ușoară înroșire este un simptom normal. Dacă roșeața nu dispare după 24 de ore - nu folosiți preparatul.

Preparatul nu trebuie folosit de: copii și femei însărcinate, persoane alergice la oricare dintre ingrediente (ingrediente cărora trebuie să li se acorde o atenție specială: ulei de cuișoare, ulei de scorțișoară, aromă de ardei), persoane cu piele sensibilă sau capilară, persoane cu probleme cu circulație.

 

Greutate 250g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl