Concentrat scorțișoară - cofeina cu ciocolata

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 88,00 RON 88.00
ilość pcs.
Favorite

Descriere

Concentrat de scorțișoară-cofeină cu ciocolată

 

Scorțișoară - concentrat de cofeină cu ciocolată BingoSpa este un preparat pentru tratamente de „ambalare corporală” auto-efectuate. Conține cantitatea maximă de uleiuri: scorțișoară, portocală, cuișoare, cafeină și ciocolată, cele mai eficiente substanțe active care reduc grăsimile subcutanate.

 

 

Ciocolată
- este o sursă valoroasă de carbohidrați, proteine, fibre și flavonoide, precum și multe vitamine și microelemente, precum: vitaminele A, A, B1, B2, B3, E, PP, precum și magneziu și fier. Aplicat pe piele, ulei, hidratează și datorită conținutului de cofeină al boabelor de cacao - modelează corpul. În plus, reduce umflăturile, fermizează, hrănește, îmbunătățește tonusul pielii și încetinește procesul de îmbătrânire.

 

Utilizare:

aplicați un strat subțire al preparatului pe piele, în locuri de depuneri de grăsime: coapse, fese, stomac, șolduri; înveliți corpul cu folie. Observarea reacției cutanate poate prelungi timpul de tratament la 15 min.
Efectuați tratamente ulterioare în cicluri de 5 tratamente, fiecare tratament la fiecare 4-5 zile. Puteți extinde treptat durata procedurii la maximum 40 de minute.
Un produs cu efecte foarte puternice. Înainte de utilizare, este necesar să efectuați un test de alergie: masați o cantitate mică de preparat în pielea de pe antebraț și lăsați-o până a doua zi, verificați reacția pielii - o ușoară înroșire este un simptom normal. Dacă roșeața nu dispare după 24 de ore - nu folosiți preparatul.

Preparatul nu trebuie folosit de: copii și femei însărcinate, persoane alergice la oricare dintre ingrediente (ingrediente cărora trebuie să li se acorde o atenție specială: ulei de cuișoare, ulei de scorțișoară, aromă de ardei), persoane cu piele sensibilă sau capilară, persoane cu probleme cu circulație.

 

Greutate 250g

Opinii despre produs (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl