Concentrati de scortisoara - cofeina 1000 ml foarte puternica

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 555,00 RON 555.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Preparatul BINGOSPA este un concentrat cu efect foarte puternic, pentru tratamentele de înfășurare a corpului - foarte puternice. Acesta conține cantitatea maximă de aromă de ardei gras,și uleiuri de: scorțișoară, cuișoare , portocale, precum și cofeina, care sunt cele mai eficiente substanțe active care reduc țesutul adipos subcutanat care este cauza principală a formării celulitei. Concentratul BINGOSPA este recomandat în special ca un tratament de slăbire care promovează reducerea vizibile a celulitei sau situații care afectează puternic deteriorarea pielii - oboseală, stres, dietă necorespunzătoare.


 

Concentratul Super Strong de scorțișoară și cofeină cu ardei conține cantități optime de ulei de ardei iute, scorțișoară, cuișoare și coajă de portocale și cofeină, cele mai puternice substanțe de combatere a celulelor grase.

Cofeina stimulează arderea grăsimilor din piele, reduce celulita și previne formarea acesteia.

Uleiul de scorțișoară elimină cu succes grăsimea pielii și ameliorează retenția de apă prin acțiunea sa de încălzire. Protejează pielea împotriva radicalilor liberi.

Uleiul de trifoi incalzeste pielea si imbunatateste circulatia sangelui. Aroma de trifoi stimulează sistemul nervos.

Chilli are un efect ferm asupra pielii, susține procesele care duc la pierderea în greutate și stimulează circulația sângelui și metabolismul.

Masajul stimulează microcirculația, îmbunătățește absorbția activă a substanțelor, accelerează procesele de metabolism - arderea și detoxifierea mai rapidă a grăsimilor.

 

Efectele utilizării concentratului de BingoSpa:

îmbunătățirea elasticității,
pielea hidratată și netedă,
îmbunătățirea fermității,
reducerea celulitei
Cum se utilizează:

Nu folosiți fără testare.

Faceți testul de alergie - aplicați o cantitate mică de concentrat pe pielea antebrațului și lăsați peste noapte. Urmăriți reacția pielii - înroșirea urzicului este normală. Dacă înroșirea nu dispare după 24 de ore - nu folosiți produsul.

Înainte de tratament - aplicați un strat subțire de concetrat BINGOSPA pe partea aleasă a corpului (șolduri, abdomen, suprafețele exterioare ale coapselor, suprafețele interioare ale genunchilor, fese), clătiți după 5 minute.

Al doilea tratament: aplicați stratul subțire al produsului în pleceea predispusă la depozitarea grăsimilor și înfășurați corpul în folie. Urmăriți cu atenție reacția pielii, puteți prelungi durata de tratare până la 15 minute.

Efectuați următoarele tratamente în serie de 5, tratament ech la fiecare 4-5 zile. Extindeți treptat durata treptelor până la 30-35-45 de minute.

O baie fierbinte, băi de soare sporește efectul de încălzire - tratamentele trebuie să fie efectuate cel puțin la o oră după înot sau a face baie.

 

Produsul trebuie evitat pentru:

copii și femei însărcinate,
persoanele alergice la oricare dintre componente (în special ar trebui să se acorde atenție: uleiului de cuișoare, ulei de scorțișoară, aromă de ardei iute),
persoane cu piele capilară sensibilă și ruptă, persoane cu probleme de circulație a sângelui.
 

Capacitate: 1000g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl