Crema de peeling mediu cu acid lactic și AHA

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 21,00 RON 21.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Peeling facial de nămol mediu - acid lactic și acizi din fructe BingoSpa

Exfolierea de noroi mediu BingoSpa cu acid lactic și acizi fructiferi AHA îndepărtează ușor pielea moartă de pe față. Conține 10% nămol natural din Marea Moartă, 3% sâmburi de caise măcinată, coajă de nucă și migdale, acid lactic și 50% acizi din fructe.

kwasy owocowe AHA

Pielea tânără și sănătoasă se regenerează în ciclurile de 28 de zile. Cu cât sunt mai mulți ani, cu atât este mai lentă reînnoirea pielii (după 30 de ani poate dura până la 40 de zile). Celulele moarte se acumulează, pielea devine aspră, cenușie, ridurile sunt mai vizibile. Prin exfolierea pielii cu o coaja BingoSpa, se curăță și ajută la regenerarea mai rapidă.

În cazul pielii uleioase și combinate, noroiul din Marea Moartă curăță porii pielii înfundate (prin absorbția impurităților din pori) și provoacă îngustarea semnificativă a porilor pielii.

Acidul lactic și acizii AHA - o compoziție din fructe de pasiune, lămâie, struguri și extracte de ananas - dizolvând epiderma moartă, crește hidratarea pielii, reduce decolorarea, stimulează sinteza de colagen, care îmbunătățește elasticitatea, netezimea și aspectul stratului exterior al pielii.

După o peeling BingoSpa atent executat, pielea este curățată și netezită, mai susceptibilă la efectele substanțelor active conținute în alte preparate cosmetice BingoSpa. Prin masarea pielii, circulația se îmbunătățește, ceea ce crește aportul de oxigen și nutrienți. Peelingul se face cel mai bine cu pielea grasă și normală de 2 ori pe săptămână, cu pielea uscată și sensibilă o dată.

 

Nu conține coloranți și parfumuri

 

Mod de utilizare: întindeți scrubul pe față și gât cu vârful degetelor, evitați zona ochilor. Masează pielea cu mișcări blânde, circulare, apoi clătește cu apă. Nu folosiți dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente.

Atenție! Când folosiți preparate care conțin acizi AHA, acid glicolic, acid lactic, este absolut necesar să evitați expunerea pielii la radiații UV - bronzare, solariu.

 

Greutate 100g + 20g GRATUIT

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl