Crema delicată de peeling cu AHA

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 20,00 RON 20.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Cojirea de noroi cu granulație fină BingoSpa pentru față cu acizi fructiferi AHA îndepărtează ușor pielea moartă. Conține 10% nămol natural din Marea Moartă, 2% sâmburi de caise măcinate, coji de nucă măcinate și migdale dulci și cincizeci la sută de acizi din fructe.

În cazul pielii uleioase și combinate, noroiul din Marea Moartă curăță porii de piele înfundați (prin absorbția impurităților din pori) și asigură un efect bactericid. Este foarte important pentru persoanele cu piele grasă și combinată, deoarece noroiul provoacă îngustarea semnificativă a porilor pielii.

 

Acizii din fructe exfoliază pielea. Acestea cresc nivelul de hidratare a pielii, ceea ce duce la îmbunătățirea elasticității și aspectului stratului exterior al pielii.
 
După o peeling BingoSpa atent executat, pielea este curățată și netezită, mai susceptibilă la efectele substanțelor active conținute în alte preparate cosmetice BingoSpa.

Nu conține coloranți și parfumuri
 
Utilizare: cu vârful degetelor, întindeți peelingul gâtului BingoSpa pe față și gât. Masează pielea cu mișcări blânde, circulare, apoi clătește cu apă.
 
Atenție! Când folosiți preparate care conțin acizi AHA, acid glicolic, acid lactic, este absolut necesar să evitați expunerea pielii la radiații UV - bronzare, solariu.
 
 
Greutate 100g + 20g gratuit

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl