Cremă puternică de peeling cu acid glicolic, acid lactic și AHA

520.jpg
  • promotiile
Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 20,00 RON 30,00 RON 20.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Peeling facial puternic de noroi - acid glicolic și lactic, acizi fructiferi BingoSpa

 

Peelingul puternic de nămol BingoSpa cu acid glicolic și lactic și acizii fructiferi AHA îndepărtează pielea moartă de pe față. Conține 10% nămol natural din Marea Moartă, 5% sâmburi de caise măcinate, coajă de nucă măcinată și migdale dulci, acid glicolic, acid lactic și cincizeci la sută de acizi din fructe.

Pielea tânără și sănătoasă se regenerează în ciclurile de 28 de zile. Cu cât mai mulți ani, cu atât regenerarea pielii este mai lentă (după 30 de ani, poate dura până la 40 de zile). Celulele moarte se acumulează, pielea devine aspră, cenușie, ridurile sunt mai vizibile. Exfolierea pielii cu o coaja BingoSpa puternică, curăță intens și ajută la regenerarea mai rapidă.

În cazul pielii uleioase și combinate, noroiul din Marea Moartă curăță porii pielii înfundate (prin absorbția impurităților din pori) și determină îngustarea semnificativă a porilor pielii, reducând producția de sebum.

kwasy owocowe AHA

O compoziție eficientă optim de acizi glicolici, lactici și AHA prin dizolvarea epidermei moarte, crește hidratarea pielii, reduce decolorarea, stimulează sinteza de colagen, care îmbunătățește elasticitatea, netezimea și aspectul stratului exterior al pielii.

După o peeling BingoSpa atent executat, pielea este curățată și netezită, mai susceptibilă la efectele substanțelor active conținute în alte preparate cosmetice BingoSpa. Prin masarea pielii, circulația se îmbunătățește, ceea ce crește aportul de oxigen și nutrienți. Peelingul se face cel mai bine cu pielea grasă și normală de 2 ori pe săptămână, cu pielea uscată și sensibilă o dată.

 

Nu conține coloranți și parfumuri

 

Mod de utilizare: întindeți scrubul pe față și gât cu vârful degetelor, evitați zona ochilor. Masează pielea cu mișcări blânde, circulare, apoi clătește cu apă. Nu folosiți dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente.

Atenție! Când folosiți preparate care conțin acizi AHA, acid glicolic, acid lactic, este absolut necesar să evitați expunerea pielii la radiații UV - bronzare, solariu.

 

Greutate 100g + 20g gratuit

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl