Gel de dus de turba BINGOSPA

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 12,00 RON 12.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Proprietățile cosmetice ale turbării erau deja apreciate de Cleopatra, iar proprietățile sale vindecătoare erau bine cunoscute grecilor antici. În prezent, se folosesc doar turbele medicinale, cunoscute sub numele de peloide sau peloide.

Turba este bogată în bitum, pectine, celuloză, acizi humici, acizi fulvici, lignine, precum și fitohormoni și alți compuși care prezintă activitate biologică. Substanțele anorganice sunt în principal macro și microelemente.

 

Extractul de turbă BingoSpa este obținut din turbă naturală pentru a izola substanțele active. Metoda de producere a extractelor de turbă asigură, pe de o parte, izolarea maximă a tuturor substanțelor active din turbă, chiar și a celor insolubile în peloidul tradițional și, pe de altă parte, păstrarea proprietăților lor terapeutice. Extractul obținut în acest mod este „esența” a ceea ce este cel mai valoros în turbă, lipsit de orice balast.

Datorită acestui fapt, primește extractul de turbă BingoSpa, care este componenta principală a gelului de duș cu noroi BingoSpa, care este reproductibil din punct de vedere al conținutului de substanțe active.

Compoziția chimică a peloidului

ingrediente organice - ingrediente vegetale complet descompuse, de exemplu lignină, celuloză, bitum (ceruri, rășini, asfalturi, grăsimi),
acizi humici - acizi fulvici, acizi humici, aminoacizi.
Acizii humici cauzează:
inhibarea activității hialuronidazei și a altor enzime,
stimularea funcției granulocitelor,
legarea oligozaharidelor pe suprafața celulelor,
stimularea musculaturii netede,
vasodilatație
crearea de conexiuni complexe cu diverse sindicate,
inhibarea sintezei de prostaglandine, a sorbției și a schimbului de ioni cu ioni din alte metale.
substanțe biologic active de tip hormonal.
Acțiunea hormonală a peloidului se bazează pe stimularea secreției hormonilor ovarieni, suprarenali și hipofizari și acțiunea directă a corpurilor estrogenice prezente în peloid,
enzime, antibiotice și componente microbiene
ingrediente anorganice - minerale, adică magneziu, potasiu, aluminiu, sulfați de sodiu, fier, siliciu și compuși de calciu.
Băile de noroi BingoSpa pentru duș pot fi utilizate:

în tratamente generale de îngrijire a corpului,
în tratamente anticelulitice,
în caz de afecțiuni ale organelor motorii,
ca supliment la tratamentul bolilor reumatice și degenerative,

Turba nu numai că vindecă, ci și hrănește perfect pielea. Previne îmbătrânirea prematură a pielii și se asigură că își menține aspectul frumos mulți ani. Turba în tratamentele de modelare a corpului, eliminând celulita și vergeturile, este esențială pentru detoxifierea țesuturilor afectate de celulită și, astfel, reduce semnificativ coaja de portocală și pierde centimetri prin accelerarea metabolismului celular. Îmbunătățește fermitatea pielii, care devine încordată și netedă.

 

 

 

 

 

 

 

Capacitate 300 ml

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl