Hair Serum Cinditioner with Argan Oil and Citrus Stem Cells

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 30,00 RON 30.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Balsamul de păr seric cu ulei de argan și celule stem din citrice este o injecție revigorantă pentru părul tău. Intareste parul, il regenereaza din interior, netezeste.

Uleiul de argan conține o varietate bogată de ingrediente de îngrijire: vitamina E - cel mai eficient antioxidant într-o cantitate de două ori mai mare decât în uleiul de măsline, acizi grași nesaturați (EFA) sub formă de omega-6 și omega-9, care completează deficitul de ceramidă. Oferă părului un nivel adecvat de hidratare și nutriție, făcându-i elastic și elastic.

Celulele stem sunt celule nespecializate care se reînnoiesc prin divizarea celulelor pentru un timp nelimitat și se pot transforma în celule specializate în diferite țesuturi ale corpului. Datorită acestei proprietăți, celulele stem au capacitatea de a înlocui celulele moarte sau nefuncționale.

Celulele stem din citrice conțin proteine, lipide, carbohidrați, minerale și alte substanțe care protejează și asigură longevitatea celulelor stem ale părului, precum și le asigură un efect de reînnoire și reconstruire. Efectele celulelor stem asupra părului:

repararea și regenerarea epidermei și părului deteriorate,
stimularea foliculilor de par,
asigurarea protecției împotriva radicalilor liberi și a radiațiilor UV,
creșterea tensiunii scalpului și a densității părului,
sprijinirea celulelor responsabile de sinteza colagenului și elastinei, principalele proteine care formează structura părului.
 
 

Mod de utilizare: aplicați serul și răspândiți-l bine pe părul umed, masați în scalp, bine
clătiți cu apă caldă, uscați și pieptănați-vă părul.

 

Greutate: 150 g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl