Hair Serum Conditioner with Collagen and Citrus Stem Cells

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 30,00 RON 30.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

 

Balsamul de păr seric cu colagen și celule stem citrice BINGOSPA reconstituie, stimulează și regenerează structura părului. Face pieptănarea mai ușoară, face părul mai elastic și îi dă strălucire.

Colagenul - un biopolimer cu proprietăți valoroase este blocul de bază al țesutului fibros, datorită rolului unui factor de hidratare natural, ajută la menținerea nivelului corespunzător de umiditate a părului, protejându-l în același timp împotriva pierderilor de apă. Colagenul, datorită puternicelor sale proprietăți de formare a filmului, creează o suprafață subțire pe suprafața părului care îi protejează de pătrunderea substanțelor dăunătoare din mediu și le crește hidratarea, elasticitatea, rezistența și coafarea.

Celulele stem sunt celule nespecializate care se reînnoiesc prin divizarea celulelor pentru un timp nelimitat și se pot transforma în celule specializate în diferite țesuturi ale corpului. Datorită acestei proprietăți, celulele stem au capacitatea de a înlocui celulele moarte sau nefuncționale.

Celulele stem din citrice conțin proteine, lipide, carbohidrați, minerale și alte substanțe care protejează și asigură longevitatea celulelor stem ale părului, precum și le asigură un efect de reînnoire și reconstruire.

Efectele celulelor stem asupra părului:

repararea și regenerarea epidermei și părului deteriorate,
stimularea foliculilor de par,
asigurarea protecției împotriva radicalilor liberi și a radiațiilor UV,
creșterea tensiunii scalpului și a densității părului,
sprijinirea celulelor responsabile de sinteza colagenului și elastinei, principalele proteine care formează structura părului.
Mod de utilizare: aplicați serul și răspândiți-l bine pe părul umed, faceți masaj la nivelul scalpului, clătiți bine cu apă caldă, uscați și pieptănați-vă părul.
Greutate: 150 g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl