Keratin Hair Treatment With Spirulina

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 18,00 RON 18.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Tratament de par cu cheratină si spirulină BingoSpa

Keratina este principalul bloc de construcție al axului de păr, numit scoarță de păr. Fibrele de keeratină sunt conectate între ele prin legături încrucișate de sulfură, făcând părul mai elastic și mai rezistent. Keratina este, de asemenea, o parte din teaca exterioară a părului, unde este responsabilă pentru strălucirea și strălucirea părului. Lipsa acesteia duce, printre altele pentru deschiderea cuticulelor de păr și capetele despicate.

Keratina este responsabilă pentru starea și aspectul sănătos al părului. Are proprietatea de a pătrunde adânc în păr, de a construi în zone deteriorate, rezultate din pieptănarea zilnică, vopsirea sau acțiunea soarelui și vântului, completează activ lipsa ingredientelor naturale care construiesc structura părului.

Keratina menține nivelul adecvat de hidratare a pielii și a părului, iar datorită conținutului de sulf elimină inflamația.

 

Tratamentul cu Keratin BingoSpa conține:

spirulina - regenerează fibrele de păr, le împiedică să se rupă și să se despartă, adaugă volum și elasticitate și previne căderea părului.
L-cisteina, care este unul dintre cei douăzeci de aminoacizi de bază, aparține grupului de aminoacizi endogeni. Greutatea moleculară scăzută a L-cisteinei o face absorbită ușor și, prin urmare, extrem de eficientă. Se regenerează, participă la procesele de nutriție și reînnoire a celulelor părului: le întărește, le restabilește strălucirea și aspectul sănătos.
Mod de utilizare: Masați ușor preparatul în păr și scalp. După 10 minute, clătiți, uscați și pieptănați bine părul. Repetați tratamentul în fiecare zi timp de 5 zile, apoi profilactic de 1-2 ori pe săptămână.

 

Greutate: 250 g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl