Keratina lichidă 100% cu ceramide

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 93,00 RON 93.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Cheratină 100% lichidă cu ceramide BingoSpa

păr sănătos, gros, gros

 

Materia primă cosmetică - are un miros caracteristic, nu foarte plăcut.

Keratina este o proteină naturală care se găsește în păr și unghii. Interiorul axului părului, numit scoarță, este realizat din fibre de keratină răsucite în spirală, care sunt responsabile de elasticitatea părului. Keratina este, de asemenea, o parte a acoperirii exterioare a părului, care determină aspectul sănătos și strălucitor al părului și lipsa unei tendințe de despicare.


Ceramidele sunt o componentă naturală a lipidelor pielii - sunt componenta principală a liantului care umple spațiile intercelulare din stratul cornos și celulele tecii de păr. Ceramidele joacă un rol decisiv în hidratarea corespunzătoare a părului, elasticitatea și elasticitatea acestuia.

Queratina 100% lichidă cu ceramide conține particule mai mici de proteine de cheratină care pătrund în firul de păr și reparează deteriorarea.

Datorită proprietăților sale, keratina:

întărește părul, îi îmbunătățește elasticitatea și rezistența, îi conferă strălucire, netezime și un aspect sănătos,
crește volumul părului,
își îmbunătățește rezistența, astfel încât să nu se spargă la pieptănare,
reduce tendința de despicare a capetelor,
îmbunătățește ondularea părului și facilitează stilul,

Keratina este recomandată pentru utilizarea în îngrijirea părului care necesită regenerare, deteriorată de coafură, fragilă, uscată, subțire. Poate fi folosit și pentru părul sănătos, pentru a proteja împotriva factorilor externi și daunelor.


Mod de utilizare: Aplicați cheratina spălată uniform pe părul spălat, umed, pieptănați-vă părul, apoi uscați cu un uscător. Procedura trebuie efectuată după fiecare spălare a părului până la obținerea efectelor dorite.

Capacitate de 100 ml

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl