L-carnitină gel cu ceai verde și ulei de cafea verde BINGOSPA Fitness

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 56,00 RON 56.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

L-carnitina este un compus necesar pentru metabolismul energetic al acizilor grași. Este o moleculă care transportă acizii grași cu catenă lungă la mitocondrii, unde sunt arse, și îndepărtează acizii grași cu lanț scurt și mediu și alți compuși acilici care pot fi toxici în exces.

L-carnitina este de asemenea un antioxidant eficient. Prin urmare, are capacitatea de a stabiliza membranele biologice. S-a dovedit, de asemenea, că are un efect protector asupra vaselor de sânge. În plus, este un compus care ia o parte activă în eliminarea toxinelor din organism. Efectul său de detoxifiere se datorează capacității de a chela metalele grele, care după legarea la L-carnitină sunt excretate din organism, precum și excesul nociv de bioelemente. L-carnitina are, de asemenea, capacitatea de a scădea colesterolul și trigliceridele.

 

În urma efortului fizic, nivelul de L-carnitină din organism este redus și numai cantitatea corespunzătoare vă permite să mențineți pielea în stare bună. Prin urmare, este recomandabil ca persoanele care practică sport, folosind sala de sport, să folosească fitness L-carnitină gel BingoSpa după fiecare antrenament pentru a-și accelera semnificativ efectele.

 

Ceaiul verde este o sursă foarte bogată de substanțe anti-radicale - catechine, flavonoli și flavone. Extractul său are un efect protector, anti-îmbătrânire, crește permeabilitatea vaselor de sânge, reduce riscul de iritare.

Uleiul de cafea verde conține acid clorogenic cu proprietăți antioxidante foarte puternice. Acidul clorogen reduce absorbția zaharurilor din tractul digestiv, ceea ce vă permite să utilizați activ rezervele acumulate în organism. Este un puternic antioxidant cu proprietăți antiinflamatorii.

Gelul BingoSpa L-carnitină pătrunde direct în piele, reducând grăsimea acumulată subcutanată.

 

20,500 mg / dm3 L-carnitină și conținut de ceai verde

 

Nu conține coloranți și parfumuri.

Mod de utilizare: Masați gelul în locurile în care se depune excesul de grăsime. Aplicați dimineața și seara.
Persoanelor care practică sport le este recomandat să folosească suplimentar gelul după fiecare antrenament.

 

Greutate 250g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl