L-carnitine Concentrate with Red Tea extract

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 41,00 RON 41.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

L-carnitina - este un derivat al aminoacizilor lizină și metionină, apare în mod natural în corpul nostru. L-carnitina este un factor important în lupta împotriva celulitei, deoarece este responsabil pentru transportul acizilor grași către mitocondrii, unde aceștia sunt transformați în energie. De asemenea, participă la metabolismul carbohidraților și al unor aminoacizi și reglează metabolismul lipidelor. L-carnitina stimulează fluxul limfatic, facilitează arderea excesului de grăsime și eliminarea subproduselor de metabolism.

De-a lungul anilor și ca urmare a efortului fizic, cantitatea de L-carnitină scade și numai nivelul corespunzător vă permite să mențineți grăsimea corporală într-o cantitate acceptabilă și să vă bucurați de efectele antrenamentului.

Prin urmare, este recomandat persoanelor care practică sport sau un alt tip de activitate fizică pentru a oferi cantitatea potrivită de L-carnitină.

Extractul de ceai roșu este bogat în polifenoli, care asigură o activitate antioxidantă puternică, protejând celulele pielii împotriva radicalilor liberi care apar ca urmare a luminii solare și a factorilor nocivi ai mediului.

 

Utilizare: într-un loc în care se depune excesul de grăsime, aplicați concentrat și masaj pe piele. Aplicați dimineața și seara.
Persoanelor care practică sport le este recomandat să utilizeze suplimentar concentratul după fiecare antrenament.

 

Greutate 250g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl