Lapte de matase pentru fata și gat

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 15,00 RON 15.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

 BINGOSPA lapte de mătase pentru față și gât ajută la păstrarea umidității pe suprafața pielii, creând o senzație plăcută și de lungă durată de prospețime și netezime - pielea devine plăcută la atingere și mătăsoasă.
Aminoacizii care fac parte din mătasea BingoSpa pătrund în interiorul stratului superior al pielii, crescând și întărind efectul hidratării profunde (efect de condiționare profundă).
Polipeptidele care sunt componente ale mătasei au proprietăți puternice de formare a filmului, creează o peliculă de protecție subțire pe suprafața pielii, inhibând pierderea apei transepidermice și protejând pielea facială împotriva efectelor nocive ale mediului.

Mod de utilizare: răspândiți laptele BingoSpa pe fața umedă (gât), spălați ușor cu mișcări circulare. După terminare, clătiți bine pielea cu apă, uscați cu un prosop.

 

BINGOSPA lapte de mătase pentru față și gât ajută la păstrarea umidității pe suprafața pielii provocând efect de lungă durată și senzație plăcută de prospețime și netezime,

Mod de utilizare: pe pielea umedă a feței (gâtului) răspândiți laptele, spălați ușor în mișcări circulare. După aceea, clătiți bine pielea cu apă, uscați cu un prosop.

Capacitate 300ml

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl