Nourishing Hair Serum with Keratin and Citrus Stem Cells

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 28,00 RON 28.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Balsamul de păr seric cu keratină și celule stem citrice reconstruiește, stimulează și regenerează structura părului. Face pieptănarea mai ușoară, face părul mai elastic și îi dă strălucire.

Keratina este o proteină filamentoasă și blocul principal de construcție al axului de păr, numită scoarță de păr. Fibrele de keeratină sunt conectate între ele prin legături încrucișate de sulfură, făcând părul mai elastic și mai rezistent. Keratina este, de asemenea, o parte din teaca exterioară a părului, unde este responsabilă pentru strălucirea și strălucirea părului. Absența acestuia duce la deschiderea cuticulelor de păr și capetele despicate.

Celulele stem sunt celule nespecializate care se reînnoiesc prin divizarea celulelor pentru un timp nelimitat și se pot transforma în celule specializate în diferite țesuturi ale corpului. Datorită acestei proprietăți, celulele stem au capacitatea de a înlocui celulele moarte sau nefuncționale.

Celulele stem din citrice conțin proteine, lipide, carbohidrați, minerale și alte substanțe care protejează și asigură longevitatea celulelor stem ale părului, precum și le asigură un efect de reînnoire și reconstruire. Efectele celulelor stem asupra părului:

repararea și regenerarea epidermei și părului deteriorate,
stimularea foliculilor de par,
asigurarea protecției împotriva radicalilor liberi și a radiațiilor UV,
creșterea tensiunii scalpului și a densității părului,
sprijinirea celulelor responsabile de sinteza colagenului și elastinei, principalele proteine care formează structura părului.
 
 

Mod de utilizare: aplicați serul și răspândiți-l bine pe părul umed, masând în scalp. După 10 minute, clătiți bine cu apă caldă, uscați și pieptănați părul. Repetați după fiecare spălare.

 

Greutate: 150 g

 

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl