Preparat cu inmuiere ferma cu acizi AHA

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 47,00 RON 47.00
quantity szt.
Favorite
Evaluare: 4
Producător: -
Codul produsului: 210

Descriere

BingoSpa este utilizat pentru a înmuia stratul cornos al pielii picioarelor prin acțiunea acizilor fructiferi AHA (acizi alfa-hidroxilici) și a extractelor de in și mușețel, precum și uleiuri vegetale cu efecte de înmuiere, hidratare și tonifiere.

Acțiunea acizilor din fructe constă în înmuierea celulelor epidermei excitante, ceea ce facilitează foarte mult peelingul eficient.
Cristale de sare - îndepărtați ușor, dar eficient, epiderma din picioare și din genunchi, stimulând microcirculația și îmbunătățind aspectul pielii.

Mecanismul de acțiune al acizilor AHA BingoSpa constă în slăbirea corneocitelor (celulele moarte care formează stratul cornos), ceea ce duce la exfolierea stratului cornos extern.

În epiderma sănătoasă, pierdem zilnic unul sau două straturi de corneocite din stratul cornos. Acizii AHA BingoSpa determină peeling accelerat într-un mecanism similar cu fiziologia epidermei. De asemenea, stimulează fibroblastele din piele, ceea ce duce la o creștere a cantității de colagen construit corect. Incorporarea acidului în structurile lipidice ale barierei epidermice determină reținerea apei în stratul cornos, crescând astfel hidratarea acestuia.

Efectul BingoSpa este curățat și elastic, pielea proaspătă. De asemenea, stimulează producția de colagen și elastină. Ca urmare a acestor procese, starea pielii piciorului se îmbunătățește vizibil, ceea ce acumulează mai bine umiditatea, ceea ce reduce netezirea ridurilor și brazdelor și îmbunătățește aspectul general al picioarelor.

Cu utilizarea pe termen lung (6 luni și mai mult) de preparate care conțin acizi din fructe, fibrele elastice sunt restabilite. Producția de fibre de colagen și mucopolischaride crește, datorită cărora proprietățile biologice și fizice ale pielii sunt îmbunătățite.

 

Ingrediente active:

sare fiartă sub vid,
uree (uree),
AHA acizi din fructe,
Ulei de portocale
ulei de cuișor,
extract de in,
extract de mușețel.
 

Nu conține culori artificiale și compoziții parfumate.

BingoSpa este destinat procedurilor profesionale de cabinet. Poate fi utilizat acasă urmând instrucțiunile și instrucțiunile producătorului de pe etichetă.

Pentru profesioniști. Tratament intensiv la birou:

într-un recipient care conține aproximativ 5 l de apă caldă, dizolvați 200 g de BingoSpa, amestecați bine,
înmoaie picioarele într-o baie și înmoaie 20-30 de minute,
Aplicați 50 g din preparat pe o mână sau un burete umed, masând ușor picioarele timp de aproximativ 3 minute.
la capătul piciorului, clătiți sub apă curentă și uscați.
 

Greutate 1000 g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl