Preparat puternic elixant cu acizi AHA 50%

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 37,00 RON 37.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

BingoSpa este utilizat pentru exfolierea stratului cornos al pielii picioarelor prin acțiunea acizilor fructiferi AHA (acizi alfa-hidroxilici), precum și a extractelor și uleiurilor vegetale cu efecte exfoliante și hidratante.

Multe probleme ale pielii sunt asociate cu dezvoltarea excesivă a straturilor de piele moartă, care fac pielea groasă și moale. Prin urmare, procesul de reducere a acestora este important atât în toate situațiile care duc la cheratinizarea excesivă a epidermei, cât și în cazul pielii stresate, stresate, în care au început deja procesele de îmbătrânire.

Acizii AHA, care ajută la îndepărtarea straturilor acumulate pe suprafața pielii, oferă un efect de peeling care stimulează reînnoirea celulelor. Acest proces inițiază reconstrucția corespunzătoare a celulelor mai adânci. De asemenea, stimulează producția de colagen și elastină. Ca urmare a acestor procese, starea pielii picioarelor se îmbunătățește vizibil. Acumulează mai bine umiditatea, ceea ce netezește ridurile și brazdele și îmbunătățește aspectul general al picioarelor.

Cu utilizarea pe termen lung (6 luni și mai mult) de preparate care conțin acizi din fructe, fibrele elastice sunt restabilite. Producția de fibre de colagen și mucopolischaride crește, datorită cărora proprietățile biologice și fizice ale pielii sunt îmbunătățite.

Ingrediente active:

sare fiartă sub vid,
sulfat de magneziu,
uree (uree),
AHA acizi din fructe,
Ulei de portocale
extract de balsam de lămâie,
extract de galbenele.
 

Nu conține culori artificiale și compoziții parfumate.

Produsul este destinat procedurilor profesionale ale cabinetului. Poate fi utilizat acasă urmând instrucțiunile și instrucțiunile producătorului de pe etichetă.

Pentru profesioniști. Tratament intensiv la birou:

aplicați preparatul pe o mână umedă sau cu un burete, masează puternic picioarele timp de 5 - 10 min. La sfârșitul piciorului, clătiți sub apă curentă și uscați.
 

Greutate: 600 g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl