Repararea rapidă a părului cu coenzima Q10, argilă verde, keratină

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 20,00 RON 20.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Coenzima Q10 previne formarea radicalilor liberi, adică previne îmbătrânirea părului. Coenzima Q10 contribuie indirect la hidratarea părului din interior prin stimularea producției de colagen, care acționează ca hidratant natural.

Argila verde conține aproximativ 20 de săruri minerale diferite importante pentru organism, precum: siliciu, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, săruri de sodiu, precum și multe microelemente și oligoelemente, printre altele seleniu, molibden, zinc. Argila verde are proprietăți minunate: dezinfectarea, absorbția și vindecarea.

Keratina este principalul bloc de construcție al axului de păr, responsabil pentru proprietățile fizico-chimice ale părului, precum și aspectul, starea și calitatea acestora. Keratina este, de asemenea, o parte a acoperirii exterioare a părului, care condiția este responsabilă pentru strălucirea, netezimea și rezistența părului la factorii externi.

Balsam de păr rapid cu coenzima Q10, argilă verde și keratină, care acționează asupra scalpului, absoarbe excesul de sebum de pe suprafața pielii și curăță gura „înfundată” a foliculilor de păr. Restabilește echilibrul natural al scalpului, dă o senzație de ușurare și prospețime. Închide cuticula, întărește rădăcina și vârful părului.

 

Mod de utilizare: Bingospa balsam întins pe toată lungimea părului și masaj la nivelul scalpului, lăsați 5-10 minute, apoi clătiți bine.


Capacitate de 500 ml

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl