Sampon de turba

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 14,00 RON 14.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Proprietățile cosmetice ale turbei erau deja apreciate de Cleopatra, iar proprietățile vindecătoare erau bine cunoscute grecilor antici. În prezent, se folosește doar turbă terapeutică numită peloid sau peloid.

Noroiul este bogat în bitume, pectine, celuloză, acizi humici, acizi fulvici, lignine, precum și fitohormone și alți compuși cu activitate biologică. Substanțele anorganice sunt în principal macro- și microelemente.

Turba vindecătoare se împarte în turbă înaltă, tranzitorie și joasă. Turba ridicată se formează peste nivelul apei subterane. 95% din această turbă este organică, nu mai mult de 5% anorganică. Turba înaltă este considerată de înaltă calitate. Se caracterizează prin absorbție ridicată a apei, proprietăți mari de sorbație și conductivitate scăzută a căldurii. Sunt acide.
Turba scăzută se formează în bazinele lacurilor suprapuse, albia râurilor și peste tot unde apa a aplicat componente minerale. Turba scăzută are în medie 75% substanțe organice și 25% substanțe anorganice, deci sunt foarte mineralizate.

Extractul de turbă BingoSpa este obținut din turbă naturală pentru a izola substanțele active. Metoda de producere a extractelor de noroi asigură, pe de o parte, izolarea maximă a tuturor substanțelor active din turbă, chiar și a celor insolubile în noroiul tradițional, iar pe de altă parte că proprietățile terapeutice nu sunt intacte. Extractul obținut în acest fel este fără balasturile „esența” a ceea ce este cel mai valoros în turbă.

Prin urmare, primește un extract reproductibil de turbă BingoSpa, care este componenta principală a șamponului de turbă, în ceea ce privește substanțele active.

Șamponul de noroi BingoSpa îmbunătățește circulația sângelui, are proprietăți antiinflamatorii și protectoare și calmează iritarea scalpului, ceea ce face părul puternic, flexibil și lucios, rezistent la factorii de mediu.

 

Capacitate de 500 ml

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl