Sare de baie de la Marea Moartă și bumbac

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 17,00 RON 17.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

Peeling SPA special cu sare din Marea Moartă și extract de bumbac.

Peelingul sau exfolierea implică îndepărtarea celulelor moarte ale pielii de pe suprafața pielii. Ca urmare a procesului natural de regenerare a pielii, care se repetă ciclic la fiecare 28 de zile, se formează celule noi, iar cele vechi mor.

Peelingul BingoSpa ajută la scăparea lor, dezvăluind o piele mai strălucitoare și mai sănătoasă. De asemenea, îmbunătățește microcirculația - după utilizarea acesteia, pielea are imediat o culoare mai frumoasă și este mai netedă. Deoarece scrubul îl curăță mai adânc decât spălarea obișnuită, este mai bine pregătit pentru absorbția substanțelor active conținute în preparatele BingoSpa.

  

Stratul superior al pielii acoperit cu epidermă moartă, exfoliată, impenetrabil pentru nutrienți și substanțe de îngrijire, găuri sebacee înfundate   Celulele moarte ale pielii au fost eliminate, porii curățați. Pielea este susceptibilă la absorbția nutrienților.

 

Extractul de bumbac regenerează, întărește și reconstruiește bariera lipidică naturală a epidermei. Antiinflamator, calmează iritațiile și elimină senzația de tensiune neplăcută a pielii.

 

Greutate: 580 g

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl