Sare de baie pentru picioare predispuse la transpiratie

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 200,00 RON 200.00
quantity pcs.
Favorite
Evaluare: 0
Producător: -
Codul produsului: 384

Descriere

Nu există glande sebacee pe picioare (motiv pentru care pielea tinde să se usuce), dar există o mulțime de glande sudoripare. Când este cald, purtăm pantofi și șosete din plastic rezistent la vânt - transpirația picioarelor excesiv.

Transpirația excesivă a picioarelor cu factori externi, de exemplu, hipertiroidism, emoții puternice, tulburări hormonale asociate cu menopauză.

Sarea de picior BingoSpa conține extract de mentă, ulei de mentă și sulfat de magneziu, sulfat de potasiu de aluminiu. Inhibă transpirația, dă o senzație de relaxare, înmoaie pielea.

 

Efectele sării BINGOSPA au fost confirmate prin teste de aplicare

(Testele au fost efectuate într-un laborator de cercetare specializată, sub conducerea unui dermatolog)
 

are un efect relaxant de 78%,
reduce umflarea piciorului - 79% eficacitate,
inhibă transpirația - 94% eficiență,
inhibă fisurarea călcâiului - 72% eficiență
îmbunătățește aspectul general al picioarelor - 100% eficient

 
Studiile au confirmat că sarea BINGOSPA este un preparat eficient împotriva transpirației piciorului. Sarea BingoSpa este foarte bine tolerată de piele, nu a fost observată nicio iritare, cum ar fi roșeața, arsura, mâncărimea atât în timpul băii, cât și imediat după aceasta. Băutul regulat a redus semnificativ macerarea epidermei și tendința sa de a crapa
 
 
Proprietățile funcționale ale sării BINGOSPA au fost evaluate pozitiv: miros, solubilitate, comoditate de utilizare - atât de către cei examinați, cât și de un dermatolog.
Poate fi folosit cu succes pentru senzația de „picioare grele”. Pentru a scăpa de mirosul neplăcut al picioarelor, folosiți alternativ sare de anti-transpirație și sare pentru picioare cu tendință de ciupercă.

Mod de utilizare: Turnați două capace de sare BINGOSPA într-un recipient cu apă rece, amestecați bine, înmuiați picioarele cel puțin 15 minute, după uscare. Repetați în fiecare zi timp de 7-14 zile. Înmuiați-vă picioarele în mod profilactic în zilele toride.

 

Greutate: 12,5 kg

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl