Sarea de turba pentru baie si arsuri 25kg BINGOSPA

324.jpg
  • promotiile
Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 299,00 RON 500,00 RON 299.00
quantity pcs.
Favorite

Descriere

Noroiul aparține turbei. Este o masă organică formată din plante ca urmare a proceselor de umidificare (degradare) sub influența bacteriilor aerobe și anaerobe într-un mediu bogat în apă.

 

Turba scăzută este cea mai frecventă și apare la 89% din turbe din Polonia. Se ridică în locuri de pe lacuri, în albii supraaglomerate, din plante care necesită o cantitate mare de săruri minerale. Conținutul de părți minerale din acesta poate ajunge până la 50% din materia uscată. Cu toate acestea, noroiul terapeutic nu este potrivit pentru scopuri terapeutice, neconținând mai mult de 25% din părți minerale. Datorită conținutului ridicat de metale alcaline în combinație cu acizi humici și a reacției alcaline care are loc în această legătură, există condiții favorabile dezvoltării microorganismelor. Aceasta promovează degradarea mai rapidă a plantelor care formează turbă și eliberarea de proteine, zaharuri, pectine, alcaloizi, rășini și ceară din aceste plante. Un grad ridicat de distribuție scăzută a noroiului își crește valoarea terapeutică.

 

Compoziția chimică a noroiului
  • ingrediente organice -
  • ingrediente vegetale complet descompuse, de exemplu, lignină, celuloză, bitume (ceară, rășini, asfalt, grăsimi),
  • acizi humici - acizi fulvici, acizi humici, aminoacizi,
  • substanțe biologice active de tip hormonal,
  • enzime, antibiotice și componente microbiologice,
  • componente anorganice - săruri, minerale, adică magneziu, potasiu, aluminiu, sulfați de sodiu, fier, siliciu și compuși de calciu.
  • Sarea de nămol a BINGOSPA folosește un extract de nămol care garantează izolarea maximă a tuturor substanțelor active de peloid, menținând în același timp proprietățile sale terapeutice. Extractul de nămol este „esența” a ceea ce este cel mai valoros și valoros în noroi.

 

Baia de noroi BINGOSPA poate fi folosită în tratamente generale de îngrijire a corpului. Noroiul previne îmbătrânirea prematură a pielii și asigură un aspect frumos timp de mai mulți ani. În sarea de noroi de BINGOSPA, extractul de nămol acceptă extractul de lavandă și compușii de magneziu absorbabili.

 
Greutate: 25 kg

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl