Shampoo No SLES / SLS With Keratin

Disponibilitate: In Stoc
Expediere: 24-48 h
Preț: 15,00 RON 15.00
quantity pcs.

product unavailable

Favorite

Descriere

SLS și SLES sunt prescurtările pentru doi detergenți folosiți frecvent în produse cosmetice. În consecință, acestea sunt: lauril sulfat de sodiu și lauril sulfat etoxilat. Sunt ingrediente folosite de câteva decenii. Spre deosebire de zvonuri, mituri și denaturări obișnuite, utilizarea SLS și SLES în produse cosmetice nu a ridicat niciodată îndoieli asupra organizației care supraveghează siguranța produselor cosmetice.
Cu toate acestea, unele persoane cu scalp sensibil sau păr fin pot simți disconfort după utilizarea șampoanelor cu detergenți tradiționali.

Coada de cal este o sursă bogată de silice ușor digerabilă (siliciu Si) și potasiu, magneziu, fier, fosfor, quercetină, vitamina C și flavonoide anti-radicale. Siliciul este un oligoelement necesar țesuturilor numite țesuturi cu creștere rapidă - acestea sunt țesuturile pielii, părului și unghiilor.

Datorită acțiunii componentelor cozii de cal, părul devine mai puternic, îmbătrânește mai lent și reduce riscul de pierdere a părului și gri.

Keratina are un efect de condiționare și regenerare. Principalul avantaj al keratinei este capacitatea sa de a pătrunde adânc în păr și de a se lega permanent de lanțurile de cheratină ale părului, datorită cărora le îmbunătățește aspectul și proprietățile: rezistență mecanică, rigiditate, sensibilitate la răsucire și stivuire.

Pătrunderea moleculelor de cheratină în zonele deteriorate ale tecii de păr, completează deficiența componentelor naturale care construiesc structura părului. Datorită acestui lucru, părul este întărit semnificativ, iar volumul său crește vizibil, luciu și aspectul sănătos se întoarce.

Mod de utilizare: Întindeți cu atenție o doză de șampon pe părul umed, masează și clătește bine. Repetați acțiunea. Pentru un rezultat optim, aplicați o mască de păr.

 

Capacitate de 100 ml

Opinii despre produs (0)

do góry
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a paginii
Sklep internetowy Shoper.pl